Tjänster -

Söderberg & Partners

På Söderberg & Partners i Malmö hittar du lokala rådgivare och förmedlare som står redo att hjälpa dig med försäkringar och finansiella produkter.

 

Vi har ett stort tjänsteutbud för dig som privatperson inom bland annat skatt, tjänstepension och försäkringar. Här kan du läsa mer om vår förvaltning och rådgivning för privatpersoner.

Förvaltningstjänster för privatpersoner

 

Portföljförvaltning. Om du inte har det intresse och den tid som krävs, kan vi på Söderberg & Partners förvalta din förmögenhet. Du slipper själv vara insatt och agera på marknadens svängningar. Vi hanterar det dagliga arbetet, vilket gör att du kan fokusera på annat.

 

Investeringsrådgivning. Vi kan stötta dig mot dina ekonomiska mål med personlig investeringsrådgivning. Du får då stöd av en rådgivare från Söderberg & Partners som kommer med idéer och som du kan diskutera dina tankar med. Till skillnad från Söderberg & Partners Portföljförvaltning, så är du själv involverad i det dagliga arbetet och tar investeringsbesluten med stöd av din rådgivare.

 

 

Kaptial & förmögenhet

 

Rådgivning för privatpersoner

 

● Familjerätt. Inom Söderberg & Partners har vi den juridiska kompetens som krävs för att hjälpa dig att upprätta juridiska handlingar, såsom testamente och äktenskapsförord.

 

● Tjänstepension. Våra pensionsexperter kan hjälpa dig att sätta pensionsmål och se över vad du kan göra för att öka dina chanser att uppnå dem. Med våra smarta systemstöd får du snabbt och enkelt en överblick över din ekonomi.

 

● Skatt. Söderberg & Partners skattespecialister har bred kunskap om skattesystemet. Vi kan hjälpa dig med allt från frågeställningar gällande utlandsflyttar till överlåtelser av företag.