Söderberg & Partners organisation & historia

 

2004 grundades Söderberg & Partners som  nu är en av Sveriges ledande rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Med verksamhet över hela landet finns Söderberg & Partners representerat med kontor från Malmö i söder till Luleå i norr.

 

Internationellt, bedriver Söderberg & Partners verksamhet i Norge, Danmark, Finland, Holland och Storbritannien. Dessutom finns Söderberg & Partners-kontor även i Spanien och Luxemburg.

 

Bara i Malmö hittar du fyra av Söderberg & Partners kontor. För oss är det viktigt att finnas nära dig som kund, både fysiskt och digitalt.

Organisationen

Söderberg & Partners koncern består av ett antal dotterbolag som styrs av PO Söderberg och Partner AB. Det kontrolleras av PO Söderberg & Partner Holding AB, vars styrelse är den högsta beslutsfattande instansen för verksamheten i Söderberg & Partners.

 

Söderberg och Partners Insurance Consulting AB:s är det bolag inom Söderberg & Partners som bedriver verksamhet som rådgivare och försäkringsförmedlare inom pension och försäkring.

 

Verksamhet inom försäkringsförmedling och värdepappersrörelse bedrivs av Söderberg & Partners Securities AB.