Tjänstepension

Söderberg & Partners hjälper ditt företag att se över ert pensions- och försäkringsupplägg. Vi ser till att ni får en pensionsplan som är anpassad efter företagets målsättningar och behov samt den enskilde medarbetarens förutsättningar. 

Med oss som samarbetspartner får ni rådgivning i komplexa frågor samtidigt som våra experter kontinuerligt ger er förslag på förbättringar utifrån de förändringar som sker i omvärlden. När vi genomför den nya planen hjälper vi er med ändring av policy, administrativ hantering samt information, rådgivning och hantering av individuella val hos era medarbetare.

Pensionsupphandlingar

Med vår hjälp får ni lägre kostnader för företaget och mer pension till medarbetarna. Vi har ett förvaltat kapital på över 300 miljarder kronor, vilket ger oss stor förhandlingsstyrka. I våra upphandlingar plockar vi ut de bästa erbjudandena från försäkringsbolag som är starka inom olika områden. På så sätt skapar vi en bred och flexibel lösning samt en enklare och snabbare administration för arbetsgivaren. Våra upphandlingar passar både små och stora bolag och täcker in alla era behov.

Pensionsadministration

Vårt heltäckande erbjudande inkluderar allt som behövs för att göra er pensions- och försäkringshantering så enkel och effektiv som möjligt. Genom att samla allt i ett enda system får våra kunder bättre översikt och kontroll över sin pensionsplan. För att ni ska spara tid och slippa krångel erbjuder vi en enkel och effektiv administrationstjänst där du kan hantera både försäkrings-, faktura- och företagsadministration.

Individrådgivning

Vi hjälper företagets medarbetare att hitta den tjänstepension som passar deras individuella behov och önskemål bäst. Genom att utgå från din totala ekonomiska situation hittar vi den lösning som är bäst för just dig. Som kund hos oss har du tillgång till S&P Online där du får information om allt från hållbarhetsanalyser och försäkringsvillkor till fondförslag och pensions- och kapitalbesked. Här får du med hjälp av enkel grafik och tydliga texter överblick över hela din privatekonomi.

Läs mer om Söderberg & Partners