Våra tjänster
Företag

På Söderberg & Partner hjälper vi dig som företagare med allt från skadekonsultation och tjänstepension till förmånsadministration och fondanalys. Oavsett om du har liten enskild firma eller företräder ett stort bolag finner vi rätt lösning för dig och ditt företag. Här nedan hittar du en sammanfattning av våra olika tjänster som är indelade i områdena Rådgivning, Pension och Företagsförsäkring.

Företag

Företagsförsäkring

Söderberg & Partners hjälper dig att hitta rätt försäkringar för ditt företag.
Kontakta oss för konsultation angående allt från ansvarsförsäkringar och tjänstereseförsäkringar till kreditförsäkringar och skadekonsultation.

Företag

Tjänstepension

Genom att hjälpa er att välja rätt pensions- och försäkringsupplägg ser vi till att ni får mer pension till medarbetarna och lägre kostnader för företaget. För att vi ska kunna erbjuda er så bra lösningar som möjligt är våra råd alltid förankrade i ert företags behov och situation. Vårt erbjudande är kostnadseffektivt och flexibelt för att du ska få så bra avkastning som möjligt.

Läs mer om tjänstepension

Företag

Rådgivning

Inom vårt område Rådgivning har vi ett brett spektra av tjänster.
Vi kan till exempel hjälpa dig som entreprenör med bland annat redovisning och deklaration.
Medan större institutioner, som kommuner och landsting, kommer till oss för rådgivning gällande bland annat långsiktig kapitalförvaltning i förhållande till pensionsskulder. Våra specialister kan även ge råd om legala frågor, skatter, investeringsstrategier eller hur man sätter upp en stiftelse.

Läs mer om vår företagsrådgivning